Blog

Riktiga kläder för Norrland

Om du bor, har sommarstuga eller ska semestra i Norrland finns det kläder som du bör investera i. Rejäla fritidskläder som håller när du ska ut i naturen eller bara vill leva ett aktivt vardagsliv.

Investera i fritidskläder

Oavsett var du bor i landet är det smart att investera i riktiga fritidskläder. Byxor, jackor, tröjor och kängor som håller över tid. Tillverkade i material som andas och som tål hårda tag. Många som bor i Norrland tycker om att vara i naturen och vill leva ett aktivt uteliv. Då är det smart att ha kläder som håller för att sitta på ett älgpass, vandra i fjällen och vara utomhus när det är -30. En verklighet i stora delar av Norrland. Bland det viktigaste att investera i är fritidsbyxor. Byxor med fickor och med förstärkta knän och bak. Fritidsbyxor som du kan vara ute i naturen i. Svenska märket Garphyttan har tagit fram funktionella fritidsbyxor som både är hållbara och även bekväma att bara slappna av i. De passar när du är i skogen, leker med barnen eller ska bygga på huset. De har även jackor, kängor och annat du behöver för ett skönt uteliv. Du hittar dina fritidsbyxor på Garphyttan som har både cargobyxor och Pro Trousers.

Kläder som håller

När vi är i naturen märker vi av naturens element. Därför är kläder som är tillverkade för att hålla viktiga för att klara ett lite hårdare klimat. Både för minusgrader, mycket mygg och risken att bilen stannar ute på en landsväg långt ifrån hjälp. Det är både en del av Norrlands utmaning och charm. Förutom bra fritidsbyxor är det smart att investera i en skaljacka. Skaljackan använder du året om. På vintern behöver du naturligtvis en tjockare täckjacka, men när du arbetar kring huset kan ofta en skaljacka med en skön fleecejacka under vara nog. Under vår, sommar och höst är det perfekt att använda skaljacka med tunnare tröjor. Garphyttan har rejäla skaljackor som tål en dag vid sjön, när du bygger eller sitter på älgpasset, samtidigt som de är nog snygga att du även kan bära dem i affären. Det är just det som skiljer olika märken åt. Köper du bra kläder är de både funktionella och snygga, vilket de flesta av oss vill ha.

Upplev Norrland

Riktiga kläder en förutsättning för att verkligen kunna uppleva Norrland, vare sig du håller till ute vid kusten, inlandet eller i fjällen. Det är också viktigt att hela familjen har rejäla kläder. Så att alla kan njuta av en längre kanottur, åka skidor eller när ni hjälps åt att bygga en brygga till er egna lilla badplats. Norrland erbjuder så mycket intressant att uppleva, särskilt djur- och naturliv lockar många. Det är en vacker del av Sverige som erbjuder något speciellt.

fusion